Unieke trekkershutten op camping in ’t Niet

Verspreid over het terrein staan 9 unieke trekkershutten, ze zijn allemaal anders.

Laat u verrassen door het aanbod, tegen betaalbare prijzen. Wat dacht u van romantisch met z ’n tweeën slapen in een echt wijnvat, of een hut die mee kan draaien met de zon of uit de wind. Hou er wel rekening mee dat geen enkele hut voorzien is van stromend water, dus men maakt gebruik van de centrale sanitaire voorzieningen. Verder zijn ze compleet ingericht om te koken zitten en slapen. Wel even je eigen slaapzak en kussen meebrengen, lukt dat niet, dan kun je deze spullen bij ons huren.

Let op de hutten hebben beperkt stroom, zware apparaten b.v. elektrische haardroger of grillplaat kunnen in de hut niet gebruikt worden tenzij het apparaten zijn die speciaal voor op de camping bedoeld zijn.

Inchecken kan vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur. / Uitchecken voor 11.00 uur.

i.v.m. het kleinschalige karakter van ons bedrijf verhuren wij de hutten niet aan groepen.

Ons terrein is niet geschikt voor kinderen ( Adults only)

Seizoen 27 Maart 2023  – 30 september 2024

Veel gestelde vragen over de trekkershutten (FAQ)

Wat kost mijn verblijf ?

Op onze prijslijst van de hutten zijn de prijzen van hoog en laagseizoen te vinden. Inbegrepen is 1 persoon exclusief toeristen belasting. komt er een extra persoon mee dan betaald deze het overnachtings tarief ( zie prijslijst)

Ik kom gedeeltelijk in hoogseizoen en middenseizoen

In dit geval kunt u het beste even een vrijblijvende offerte vragen.

Waarom komt er nog een bedrag per persoon per nacht bij?

Wij verhuren de hutten inclusief 1 persoon, voor milieukosten (zoals verbruik water, gas, afval e.d) betaald u per extra persoon per nacht een vergoeding. Als u bijvoorbeeld met 2 personen komt in een 4 persoonshut hoeft u niet voor 4 personen te betalen maar voor 2 personen.

Ik wil een hut reserveren, hoe werkt dit ?

U vult op de website het “Trekkershutten info aanvraag” formulier in dit is geheel vrijblijvend u zit nog nergens aan vast, aan de hand daarvan maken wij een offerte en kunt u beslissen of u gebruik wilt maken van de reservering wij vragen daarin een aanbetaling van 25% als het een boeking is die korter dan 3 weken voor dat u komt, vragen wij in de meeste gevallen het gehele bedrag over te maken.

Kan ik op de website zien of een hut of kampeerplaats beschikbaar is ?

Nee dit kunt u zelf niet zien, door een informatieformulier compleet in te vullen kunnen wij u doorgeven of een hut/chalet beschikbaar is en eventueel alternatieven aan bieden

Kan ik koken in de hut?

Ja, zie inventarislijst bij de betreffende hut.

Is er stroom aanwezig in de hut?

Ja, maar apparaten met een hoog stroomverbruik, zoals föhn elctr. gourmet ed. zijn niet te gebruiken

Is er een stopcontact in de hut?

Ja

Is er stromend water in de hut?

In geen enkele hut is stromend water, er staat een jerrycan waarmee u water kunt halen. Verder maakt u gebruik van het sanitaire gebouw voor te douchen en naar het toilet te gaan.

Wat moet ik zelf meebrengen voor te slapen?

De bedden zijn voorzien van een matras, al het andere beddengoed dient u zelf mee te brengen zoals, kussens, hoeslaken en dekbed, slaapzak of dekens. De maten van de bedden staan bij de betreffende hut.

Ik ben op de fiets en kan dit alles niet meenemen?

U kunt bij ons dekens, laken-paket en kussen huren tegen vergoeding.

Mag mijn hond mee in de hut?

In overleg zijn honden toegestaan in bijna alle hutten met uitzondering van de trekkershut Noch-uss 2 (hut 2), de grondhut (hut 9), Bacchus (hut 10), en de Draaihut (hut 11). Maximaal een hond.

Is er verwarming in de hut?

Wij hebben zeer degelijke kachels voor in de hutten, deze verbruiken gas, de brandstof is niet in de prijs inbegrepen.

Vanaf hoe laat mag ik op de dag van aankomst in de hut?

Vanaf 14.00 u. is de hut beschikbaar.

Voor wel tijdstip moet ik op de dag van vertrek de hut verlaten?

Voor 11.00 u. dient u de hut weer schoon op te leveren. In bepaalde perioden van het jaar bestaat er de mogelijkheid om tegen vergoeding de hut te verlengen.

Lees hier onze voorwaarden en lees hier het reglement en kampeerregels!